Őszi romantika, vintage konyhák | Cliff bútorok

Ahogy sárgulnak a levelek és rövidülnek a nappalok, egy-egy kellemes őszi séta után azért csak jó érzés hazaérkezni és újra felfedezni a konyhánkat. Ilyenkor érdemes egy hangulatában is az évszakhoz illő dekort meghonosítani. Az alábbiakban kedvenc vintage konyhafrontjainkkal, a König és a Coral példáival mutatjuk be, hogy mire is gondoltunk.

Múlt héten már beszéltünk arról, hogy mi is a vintage. Kiemeltük, hogy ezt az irányzatot elsősorban az otthonosság, lágyság, könnyed sikk jellemzi. Alapja az időtálló vonalak és kivitelezés (hiszen a név maga is azt jelenti, hogy “régies”). A König és a Coral konyháinkra ezek a jellemzők hiánytalanul igazak, egy tökéletes alapot adnak az igényes dekornak.

Föld tónusok és a merész színek stratégikus kombinációja
Könnyen cserélhető tárgyakon

Elsősorban olyan semleges, föld hatású tárgyakkal érdemes körülvennünk magunkat, amelyek hasonlítanak a föld árnyalataira. Mivel szezonális dekorról van szó, ezért olyan dolgokra érdemes beruházni, amik könnyen cserélhetőek (pl textilek, szalvéták).
Ugyanakkor a karakteres őszies színeknek is adhatunk egy esélyt. A terracotta és társai ma úgyis reneszánszukat élik, ezért egészen bizonyos, hogy nem kell sokat keresgélnünk a lakberendezési üzletekben. Ugyanez a helyzet a teljesen fa kanalakkal, konyhai eszközökkel.

Maradandó felületeken

Viszont hogyha Te magad úgy érzed, hogy képtelen vagy megunni az ősz aranyló hangulatát, és egy sokkal tartósabb elembe szeretnél befektetni, tökéletes helyen jársz! Az előző cikkünkben említettük, hogy a romantikus vintage stílus általában fehér alappal dolgozik, de legalább pasztell, világosabb színekkel.

A mi konyháinkat, így a Königet és a Coralt is számtalan színben kérheted, így ha szeretnéd, ha a konyhád egy örök ősz feelingben pompázzon, keress fel minket nyugodtan, és mi készséggel segítünk, hogy megvalósítsd az álmaid.

Bővebben a Coral konyhánkról itt olvashatsz. Érdemes szem előtt tartani, hogy a vintage egyik alapdarabjaként nem érdemes lekorlátoznunk erre a stílusra, mert egy modern értelmezésben ugyanúgy megállja a helyét. Hogyha pedig a következő bejegyzés érkezéséig a König világában merülnél el, itt teheted meg: König konyha. További inspirációért pedig kövess be minket instagramon és facebookon!

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on tumblr
Tumblr
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp

Mi a véleményed? Van kérdésed?​

Álomkonyha tervezés otthonról!

Valósítsd meg álmaid konyháját az otthon kényelméből!

Oszd meg az ismerőseiddel is!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Kövess minket Facebookon!

Legutóbbi bejegyzések

Scroll to Top