Rólunk

Kis kezdetből nagy csodák…

Az alapelvek, amiktől ma sem térünk el

A Cliff Konyhák Kft 1993 óta foglalkozik bútorgyártással. Apró asztalos üzemként kezdtük mára pedig egy több mint 2000 négyzetméteres üzemcsarnokkal, XXI századi automatizált gyártósorral és egy több, mint 20 főből álló szakképzett csapattal dolgozunk. A legfontosabb azonban nem változott: tudjuk, akik a bútorainkat használják azért választották a Cliff bútorokat, mert jó minőségű és szép bútort szeretnének otthonukba. Ez meg is határozza a minőségi elvárásainkat: praktikus, szép, stílusos bútorokat készítünk olyanok számára, akik bútoraikat évtizedekig szeretnék használni.

Nagyon köszönjük a megtisztelő díjazást!

2018 a Családok Éve és ebből az alkalomból 42 díjazott cég között a Cliff konyhák kft is megtisztelő elismerést kapott. 
Nagyon jó, hogy egyre több és több cég számára fontos Magyarországon a családok támogatása segítése.

A pályázat célja olyan munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Ezen a linken több információt találtok a rendezvényről:
https://csaladokeve.hu/…/uj-csaladbarat-munkahelyek-szulett…

Ne csak álmodozz, valósítsd meg!

Legyen szó konyháról, fürdőről vagy az otthon központját adó nappaliról, a Cliff-re mindig számíthatsz.

Tőlünk neked

Szállítás az otthonodba

Magas minőségű termékeink egyenesen az otthonodba érkeznek. Ahol a megrendeléstől számított 6 héten belül már át is veheted. (Frissen gyártva Neked!)

Eszközök és ötletek

Inspiráló tippek várnak a CliffHome blogban. Megadjuk a segítséget a tudatos vásárláshoz. Design és praktikum összhangja.

Ár-érték garancia

Ha nem átmeneti, hanem valódi megoldást keresel: Minőségi anyagokkal és festett felületekkel megalkotott bútorokkal minden helyiséget különlegessé tehetsz otthonodban.

Scroll to Top